Effektiv klesvask med På Stell

Det er viktig å ta godt vare på sine klær og andre tekstiler, og det kan du gjøre enkelt, godt og billig med de herlige produkter fra På Stell. Ved å bruke de miljøvennlige produkter kan du passe godt på dine omgivelser og deg selv på samme tid. Du kan blant annet få den fantastiske På Stell Ullvask som sikrer at du kan gi dine ullprodukter den beste behandling. Ullvasken kan brukes til alle tekstiler av ull og silke, og sikrer at de holder lenger og bevarer formen. Ullvasken er produsert av naturlige oljer, og derfor er den med til å gjøre ull og silke veldig mykt samtidig med at det er skånsomt for stoffene. Den er dessuten økologisk og fullstendig biologisk netbrytbar.

Alle har opplevd å få vanskelige flekker på sine klær, men det trenger ikke bety at de er ødelagt. På Stell har nemlig produsert den skånsomme sitronsåpe som er en effektiv flekkfjernersåpe som samtidig tar godt vare på dine klær. Den kan brukes på alle mulige forskjellige plagg og stoffer som ull og bomull, og så kan du i tillegg bruke den på alle mulige andre tekstiler, tepper og tilmed også tremøbler. Også dette produktet er produsert av naturlige oljer, og den er selvfølgelig også økologisk og biologisk nedbrytbar. Såpen fjerner flekker fra dine klær uten å ødelegge de. En effektiv og mild flekkfjerner med en god og frisk duft av sitron!

Besøk Paastell.no for å lese mer om de to fantastiske produkter. Når du først har prøvd de, så vil du helt sikkert bli avhengig av de og bruke dem gang på gang. Kvaliteten er i topp, de virker effektivt, det er fokus på miljøvennlig produksjon og ingredienser, og så er prisen helt super. Kjøp dem i dag og gjør en forskjell for dine tekstiler og miljøet.