Escape rooms for alle

Escape Rooms er underholdning for hele familien! Det er et konsept som vokser over hele verden, og nå kan du også prøve spillet i Oslo. Når du deltar i et Escape Room er du med i et levende spill med deg selv som deltaker. Du blir låst inne i et rom, og her gjelder det om å løse mysteriet. Du har en time til å finne ulike spor og hints i rommet, og disse skal du bruke for å komme videre og løse oppgaven. Det gjelder om å tenke kreativt og ut av boksen, hele tiden finne det neste hintet, og til slutt finne ut av hvordan du kommer deg ut av det låste rommet. En morsom og utfordrende lek som alle kan delta i.

Mest av alt gjelder Escape Rooms om samarbeid. Alle kan bidra med sine egne evner og viten, og du kan spille med familie, venner eller kolleger. Noen rom er vanskeligere enn andre, og noen egner seg for mindre hold mens andre egner seg for mange deltakere. Finn det rommet som passer til deg og dine ønsker. Som regel er rommet bygget opp om en spennende historie og et tema, og derfor kan du også velge det mysterium som du synes er mest spennende å løse.

Helt praktisk fungerer det ved at du får utlevert en historie og kommer inn i et rom med de øvrige deltakere. Her begynner timeren, og dere har nå 60 minutter til å finne ut igjen. Her kan dere begynne å lete etter små spor i rommet. Det kan være at du må løse en oppgave eller gåte, finne nøkler eller lignende som er gjemt på rommet, eller kanskje gjette en tall-kombinasjon. Ett spor vil bringe deg videre til det neste, og siste spor vil fortelle deg hvordan du kommer ut. Det gjelder om å være rask slik at tiden ikke løper ut, men du må også tenke deg om, og finne ut hva hvert spor betyr.

Escape Rooms er det perfekte spillet for hele familien fordi det ikke handler om verken eksisterende viten eller fysisk styrke. Det er en morsom og utfordrende oppgave som er opplagt til teambuilding med kolleger, eller bare en annerledes og artig dag med familie eller venner. Hos Teamescape.com kan du lese mer om ditt Escape Room i Oslo, og du kan velge det rommet som du vil prøve. Les mer på siden og prøv en annerledes utfordring i dag!