Herlig og effektiv peel off mask

De fleste av oss vil gjerne ta godt vare på huden vår, og vi vet at regelmessig og ordentlig hudpleie er nødvendig for å holde huden sunn, frisk og myk. Likevel kjenner alle nok følelsen av ikke å få gjort noe med det, fordi det er tidskrevende, vanskelig og dyrt. Men det trenger det ikke å være! Decrusto produserer noen fantastiske effektive produkter som pleier huden og gir både merkbare og synlige resultater. Her er kvaliteten i topp, og det er fokus på at det skal være enkelt og raskt å bruke i en travel hverdag, men likevel er prisen presset helt i bunn så alle kan være med. Da er det ingen unnskyldning for ikke å ta godt vare på seg selv og sin hud. 

Decrusto har blant annet produsert en hel fantastisk peel off mask som du kan bruke i din hverdag. En peel off mask er en helt vanlig ansiktsmaske som de fleste kjenner det, men med noen få endringer som gjør den enklere å bruke. En peel off mask fungerer nemlig slik at den tørker inn når du har påført den. Når den er ferdig å virke så er den helt tørr, og slik kan du faktisk dra den av ansiktet i steden for å måtte vaske av alt. Decrusto Black Peel Off Mask anvendes med å påføre kremen i et jevnt lag i T-sonen på et renset ansikt. Det er i T-sonen at huden er mest utsatt for urenheter, porer osv. Du masserer da masken inni huden så den kan komme inn og arbeide dypt i huden med porene. Etterfølgende lar du den bare virke i 25-30 inntil den blir helt tørr. I mellomtiden kan du enten slappe helt av eller ordne noen andre ting. Når den er ferdig å virke, så trekker du masken av ved å trekke forsiktig fra ytterkantene. Sitter det igjen rester så kan du skylle av disse med vann. 

The Original Black Peel Off Mask fra Decrusto har en rekke egenskaper som gir deg en renere, mykere og glattere hud. Den fjerner urenheter og hudormer, og absorberer samtidig overflødig talg fra huden som renser porene i dybden. Slik fjerner den både overfladiske urenheter og bidrar til å hindre dannelsen av nye hudormer. Samtidig er den med til å gjendanne hudens naturlige fuktighetsbalanse så den blir myk, glatt og frisk. Masken er basert på naturlige ingredienser så den ikke er skadelig for verken deg eller miljøet. Slik inneholder den altså ingen parabener, mineralske oljer, fargestoffer eller silikon, og den er heller ikke testet på dyr. Til gjengjeld inneholder den masse virkestoffer som har en fantastisk effekt på huden din. Det gjelder blant annet beta 1,3/1,6 glukaner som hjelper hudens regenerasjon og har en langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden. 

Gi huden din næring og fukt med den effektive og milde Black Peel Of Mask fra Decrusto og merk selv forskjellen. Den kan kjøpes på Decrusto.no til en veldig fordelaktig pris. På nettsiden kan du også lese mer om de virksomme stoffer i masken.