Herlige Parajumpers vinterjakker

Hos Kleins.no kan du finne et stort utvalg av moteklær i høyeste kvalitet. Deres brede sortiment er håndplukket til å leve opp til en veldig høy standard når det gjelder kvalitet og design. Slik er du alltid garantert sterke og komfortable materialer, gjennomtenkte og stilige designs samt en lekker passform når du handler der. Deres høye kvalitet sikrer de blant annet ved kun å velge produkter fra markedets førende og mest anerkjente produsenter. Blant deres mange herlige merker finner du blant annet de veldig populære Parajumpers.

Parajumpers er et italiensk merke som ble skapt i 2006. Det ble etablert etter den italienske designeren Massimo Rosetti var i Alaska og møtte et medlem av “210th Rescue Sqadron”. Her fikk han inspirasjon og idéen til å skape en kolleksion av yttertøy som var funksjonell, innovativ og med fokus på teknologiske komponenter. Merkets første suksess var modellen “Kodiak”, som fortsatt er en del av sortimentet i dag, og som nå har blitt et ikon i Parajumpers historie og en velkjent modell på markedet. Siden da har de utviklet en rekke fantastiske, nyskapende modeller som hele tiden optimeres i forhold til design, materialer og teknologi, og som fortsetter med å leve opp til en veldig høy standard for å gi kundene den høyeste kvaliteten og beste komfort. 

I dag inkluderer deres sortiment et bredt utvalg av jakker til både menn og kvinner. Du kan finne de fantastisk lette og varme soft shell jakker, vinnjakker, termojakker, skinnjakker og frakker. Jakkene er praktiske og funksjonelle med fokus på lekre materialer og gjennomtenkte detaljer som sikrer en utrolig komfort, passform og funksjonalitet. Deres jakker har et sporty og aktivt look, men de er samtidig veldig stilige, simple og flotte. Derfor kan de både brukes til utendørs aktiviteter og sport, men også til hverdag på grunn av deres enkle og stilige design. Du kan velge mellom flere forskjellige modeller, farger og designs for å finne en som passer perfekt for deg og din kroppsform.

Hos Kleins.no finner du et stort utvalg av de populære jakker fra Parajumpers. Her er du sikker på å få en jakke som du kan ha glede av i mange år på grunn av deres høye kvalitet og slitestyrke, og fordi de har et tidsløst design som aldri vil gå av moten. Besøk Kleins.no og se hele utvalget av jakker, og finn den eller de modeller som passer best for både deg og dine behov.