Kom i gang med dugnad nå

Sosiale aktiviteter med idrettslaget, skoleklassen eller andre foreninger er viktig for å øke sammenholdet og forbedre samarbeidet. Men det er ikke helt gratis å arrangere slike aktiviteter, og budsjettet hos ulike organisasjoner er ikke alltid det største. Derfor kan det være nødvendig å supplere med penger fra en annen plass. Og her kommer dugnad inn i bilde. Dugnad er en måte der en gruppe kan tjene inn penger til et felles formål. Dette gjør det gjennom salg av varer, som selges til litt over innkjøpspris, slik at dere tjener et lite beløp på hvert enkelt salg. Dugnad er en organisert aktivitet, som gir stor trygghet og veldig lav risiko for du og gruppen din.

Dugnad kan anvendes av mange forskjellige grupper til mange forskjellige formål. Det kan for eksempel være et idrettslag som en fotballklubb som skal tjene inn penger til årets treningsleir, en tur til en stor fotballkamp eller en annen spennende, felles aktivitet. Det kan også være til deres russetid når skolen er ferdig, og dere skal bruke penger til buss, musikkanlegg, pynt og fester, mat og drikke, klær osv. Kort sagt kan dugnad anvendes av alle klubber, foreninger og lignende som trenger ekstra penger til teambuilding aktiviteter av alle typer. En perfekt måte å få et overskudd, fordi det samtidig er en sosial aktivitet å utføre selve dugnaden.

Dugnad fungerer ved at dere handler inn noen produkter til en veldig fordelaktig pris. Det er en fordel å velge brukbare produkter som alle kan anvende, som for eksempel dopapir eller lignende. Disse er veldig enkle å selge, uansett om det er til venner og familie, eller kanskje tilmed til fremmede. Dere selger da disse produkter videre privat til venner, familie og bekjente til en litt høyere pris. Slik får de noe de har behov for til en fordelaktig pris, og dere får et lite overskudd på hvert enkelt salg. Dugnad er veldig sosialt og utføres i fellesskap, noe som styker sammenhold og samarbeidet blant de som deltar. Det er en stor tilfretsstillelse i å tjene penger på foreningens vegne, som kan anvendes til et felles formål.

Skal dere i gang med dugnad til russefeiring, for idrettsklubben eller lignende, så besøk norskdugnad.no. De har stor erfaring på området, og gir dere veldig god veiledning til å komme i gang med deres forløp. Deres produkter er anvendelige og av høy kvalitet, og så sørger de selvfølgelig alltid for super gode priser.