Mange muligheter med ulike mounts

Vil du ha mest mulig ut av ditt GoPro aktivitetskamera? Da skal du besøke Promount.no. De har nemlig spesialisert seg innen utstyr og tilbehør til det populære kamera, og spesielt legger de stor vekt på deres store utvalg av ulike mounts for GoPro. En “mount” er en type holder. Det kan enten være en stang, en kamerafot eller holdere for å feste på kroppen, på en hjelm eller lignende. Én av fordelene med et GoPro er at du kan ha det med deg overalt og bruke det til enhver aktivitet, og med de praktiske produkter fra Promount.no får du enda mer ut av opplevelsen og kan bruke ditt GoPro i enda flere situasjoner.

For eksempel kan det være upraktisk å ha kamera i hånden når du dyrker sport. Det kan være når du står på ski eller snowboard, når du er på riverrafting, eller kanskje når du springer bungee jump. I alle disse situasjoner vil du gjerne ha hendene fri, og derfor er det smart å bruke mounts for å plassere ditt GoPro enten på en hjelm, rundt hodet ditt eller rundt brystkassen. Det gir deg noen helt unike og fantastiske bilder med høy action, uten at du trenger å gå på kompromiss med sikkerheten din. Du kan også bare bruke mounts for å stabilisere kamera med en fot eller tripod, eller til å få større rekkevidde med en stang. 

Uansett hvilken type mount eller holder du trenger for ditt GoPro, så kan du finne det hos Promount.no. Her er du garantert høy kvalitet i alle produkter, så de fungerer optimalt og gir deg den beste opplevelsen. Samtidig får du en super service hver gang samt veldig konkurransedyktige priser. Besøk siden i dag og bli inspirert til hvordan du kan få enda mer ut av ditt GoPro og slipp kreativiteten fri.