Senkesett av høy kvalitet

Med et justerbart senkesett kan du senke bilens høyde. Det er ikke et produkt som er for alle og enhver, men for deg som går opp i bilen din og ønsker en optimert og forbedret kjøreoplevelse. Det kan enten være at du tilbringer mye tid i bilen på å kjøre lange turer, eller at du kanskje har biler som hobby og bruker den på bane eller lignende. I praksis fungerer et senkesett ved at det monteres i bilen og deretter kan brukes for å senke bilens høyde et vist antall milimeter – vanligvis 40 eller 60 cm. Det er et sett av fjærer som gjør at du kan oppnå dette. 

Du bør være oppmerksom på at det kan være usunt for bilens deler å senke den dersom du ikke anvender det riktige produktet. Ønsker du for eksempel en senkning på mer enn 40 mm, da anbefales det at du monterer sports støtdempere som er bygget til kraftigere senkning og tungere belastning. De standard støtdempere som sitter i bilen vil nemlig sjeldent kunne holde til dette. Det samme gjelder dersom du har en eldre eller brukt bil. I det tilfelle bør du alltid skifte ut støtdemperen når du samtidig skifter fjærer.

Hos Billige-senkesett.no kan du finne ditt senkesett. De tilbyr et stort utvalg av ulike produkter, og de kan garantere en høy kvalitet og lave priser på hele sortimentet. På siden finner du forskjellige produkter som bør anvendes i forskjellige situasjoner og på forskjellige biler, og derfor kan du uten tvil også finne noe som passer for din bil og dine behov. Les mye mer på nettsiden om hvilke produkter som egner seg for hvilke forhold, slik at du kommer hjem med det riktige produktet. Er du i tvil om hvilket senkesett du bør velge, så kan du alltid kontakte Billige-senkesett.no for å få personlig veiledning.