Skånsomme og effektive vaskeprodukter

Med de herlige produkter fra Paastell.no er du garantert enkel og effektiv vask i hjemmet. De har nemlig utviklet deres produkter til å være brukbare og raske å anvende i hverdagen, men samtidig av veldig høy kvalitet. Slik kan de presentere to produkter som er svært effektive, og som på samme tid er produsert til å være utrolig skånsomme mot både deg, dine plagg og miljøet. På den måten får du det beste fra alle kanter: produkter som er raske og enkle å bruke, som virker effektivt, og som samtidig er skånsomme og miljøvennlige. 

Deres sortiment inkluderer blant annet den imponerende effektive flekkfjerner. På Stell Sitronsåpe er en flekkfjerner, som du uten tvil vil bli helt avhengig av å ha nær deg i hverdagen. Den fjerner nemlig flekker på en lang rekke tekstiler og materialer som ull, bomull og mange andre plagg. Den kan for eksempel anvendes til fjerning av flekker fra gress, bær og frukt, jord, sminke, rødvin, fett, olje og mye annet. Slik finnes det stort sett ikke en flekk som den ikke kan fjerne. Den anvendes ved å gni på flekkfjerneren inntil flekken forsvinner, og så kan du vaske plagget i vaskemaskin akkurat som du pleier. Den kan anvendes både på gamle og nye flekker, og så kan den faktisk også brukes selvom plagget ikke skal vaskes etterfølgende. På Paastell.no får du en herlig guide til hvordan du fjerner flekker enkelt, raskt og effektivt i hverdagen med På Stell Flekkfjernersåpe. 

Men det er ikke kun flekkfjerning som kan være en utfordring i hverdagen. Også vask av ull og andre sensitive materialer kan skape problemer for mange. Med den herlige Ullvask fra På Stell får du dog en skånsom ullvask som hjelper deg til å sikre at dine ullplagg holder seg flotte i mye lenger tid. Den er svært drøy og virker effektivt, slik at dine ullplagg blir helt rene og fine igjen. Men samtidig er den produsert spesifikt til formålet, og derfor inneholder den ingen av de ingredienser fra vanlig vaskemiddel som kan påvrike ullens struktur eller utseende. Til gjengjeld er den basert på mineralske oljer som sikrer myke, behagelige plagg etter vask. På nettsiden får du selvfølgelig også noen gode tips til hvordan du skal vaske ull i hverdagen for å ha glede av dine ullplagg i lengst mulig tid. 

Både På Stell Flekkfjernersåpe og På Stell Ullvask er svært effektive produkter som virker etter hensikten og sikrer et godt resultat hver gang. De er samtidig produsert uten noen av de ingredienser som potensielt kan skade deg, dine plagg eller miljøet. Derfor inneholder de for eksempel ingen amoniakk, syntetisk parfym, palmeolje eller blekemidler, og så er de samtidig fullstendig økologisk nedbrytbar. Hos På Stell er det nemlig viktig med miljøvennlige produkter som er produsert med omtanke, og som samtidig sikrer den beste behandlingen for deg og dine plagg. Begge produkter er basert på naturlige ingredienser, og deres herlige egenskaper kommer alle fra disse. I tillegg får du selvfølgelig alltid gode priser og en super kundeservice hos Paastell.no.