Toalettpapir til dugnad

Drømmer din idrettsklubb om å tra på treningsleir til utlandet, eller kanskje bare en annen plass i Norge? Skal skoleklassen din på tur? Eller er du med i en annen forening som trenger litt ekstra penger til en opplevelse, reise eller noe helt annet? Da kan en dugnad være løsningen for dere. Med dugnad kan dere i fellesskap tjene inn penger til deres neste opplevelse gjennom frivillig arbeid. Det er en morsom og koselig løsning som styrker fellesskapet i gruppen, og som samtidig tjener til et godt formål for alle. Og så er det en artig utfordring å se hvor fort dere som lag kan tjene inn de nødvendige penger.

Norskdugnad.no gir dere en trygg og sikker løsning til deres dugnad. De tilbyr dopapir for dugnad som du kan bestille på nettsiden og deretter selge videre til venner, familie eller andre bekjente – eller kanskje tilmed fremmede hvis dere er heldige. Deres løsning er rettet etter at dere skal få en enkel og trygg måte å samle inn penger. Derfor kan du enten bestille produktene, selge de og betale til slutt, eller du kan selge de på forhånd, bestille de etterfølgende og fortsatt betale til slutt. De hjelper deg hele veien gjennom prosessen slik at du får den beste opplevelsen. Derfor får du altså personlig service helt kostnadsfritt, slik at du får bestilt de riktige produkter og mengder. Og så kan du selvfølgelig få tips til hvordan du håndterer hele prosessen best mulig, og får solgt flest produkter. 

De tilbyr flere forskjellige typer av dopapir og i ulike pakkestørrelser. Noen er altså med 56 ruller og andre med 24, noen er 3 lag og andre er 2. Og så tilbyr de faktisk også andre produkter enn dette. Felles for deres dopapir – og for det øvrige sortimentet – er at kvaliteten er i fokus. Det er snakk om sterkt, mykt toalettpapir som alle vil kunne bruke. Og så er leveringen rask og presis, slik at du alltid får dine produkter der det er avtalt til. 

Fordelen ved å velge norskdugnad.no er også at det er snakk om populære produkter, som alle anvender, og som brukes ofte. Folk må uansett kjøpe dopapir, og her er det snakk om billig dopapir i høy kvalitet. Derfor er det altså ikke vanskelig å selge, og spesielt ikke hvis man utnytter sine kontakter i form av familie og venner. Så besøk norskdugnad.no, les mye mer og få gang i deres dugnad allerede i dag.