Våpenskap i høy kvalitet

Eier du våpen og eller ammunisjon, da både bør og må du ha et våpenskap. Du kan nemlig ikke oppbevare våpen eller tilbehør fritt i hjemmet eller under transport. For snart mange år siden ble det innført skarpere krav til våpensikring, og forskriften medfører blant annet at alle registreringspliktige våpen OG alle uregistrerte hagler skal oppbevares i sikkerhetsskap – og dette må være FG-godkjent. Unntatt fra denne reglen er luftvåpen med en kaliber på eller under 4,5 mm, antikke våpen produsert før 1890 eller paintballvåpen og soft guns. Det samme gjelder for ammunisjon, som må oppbevares nedlåst enten i særskilt skap eller i skuff adskilt fra våpen. Det finnes i tillegg regler for hvor mye ammunisjon som kan oppbevares i hjemmet.

Det er derfor nødvendig å anskaffe et våpenskap dersom du skal oppbevare dine våpen til jakt eller hobby i hjemmet. Dette er viktig både for din egen og for andres sikkerhet, fordi det beskytter mot ulykker, utilsiktig avfyring av våpen, tyveri, adgang for barn eller uautoriserte personer mv. Du bør alltid sette deg inn i de spesifikke og gjeldende krav for oppbevaring av våpen, men hovedkravet er at det skal skje i FG-godkjent sikkerhetsskap. Det er dog ditt ansvar at du er oppdatert med den gjeldende lovgivning og forskrifter om oppbevaring av våpen under transport og i hjemmet.

Hos Jaktogfriluft.no kan du finne et våpenskap til ditt hjem, slik at du kan oppbevare dine våpen trygt og sikkert. Her finner du en rekke forskjellige modeller, slik at du kan finne et som passer for deg og dine behov i forhold til størrelse, design og egenskaper. Du kan for eksempel få et sterkt og robust våpenskap fra Scandinavian Safe med kodelås, slik at ingen uautoriserte personer kan få adgang til dine våpen. Her er de godt sikret, og du er sikker på at våpenskapet vil holde lenge. Alle våpenskap hos Jaktogfriluft.no er i høy kvalitet, og du er derfor alltid garantert slitesterke, holdbare våpenskap som fungerer trygt og praktisk i hverdagen.

Vurderer du å kjøpe ditt første våpen, eller trenger du kanskje bare et nytt skap, så besøk Jaktogfriluft.no og se hele utvalget av våpenskap. Du får alltid høy kvalitet og fordelaktige priser på hele sortimentet, og så er du garantert en super service hver gang du handler. Få helt styr på sikkerheten i ditt hjem, og kjøp ditt nye våpenskap allerede i dag. Det er viktig for både deg og andre.