En bedre arbeidsplass

Det skal ikke så mye til før du kan skape et godt innemiljø på arbeidsplassen. Det som skal til er bare et miljø som gjør at medarbeiderne gleder seg til å komme på jobb, og har lyst til å bli noen minutter mer på sin arbeidsplass. Det trenger ikke å være en stor omveltning, men faktisk er det nok med bare noen små forandringer. Det kan være noe så enkelt som å bare ha rene og luftige lokaler, eller bare noen ekstra planter som gjør hele opplevelsen mer livlig – pluss at planter er med på å skape bedre luft i lokalet.

Planter på kontoret

Forskning viser faktisk at planter spiller en stor rolle på kontoret, og dette spesielt i forhold til stress reduksjon og god mental helse generelt. Da vi bruker en stor del av vårt liv innenfor, er det viktig å ta naturen med inn. I tillegg vil planter hjelpe til med luftkvaliteten, da den fjerner uønskede gasser. Derfor er planter en god måte å gjøre arbeidsplassen litt bedre.

Rengjøring og åpne områder

Vi alle vet at det ikke er så gøy å komme på kontoret – eller hjem – når det er rot og støv overalt. Derfor er det viktig å holde kontoret og arbeidsplassen så ren som mulig. Ansatt en som kan rengjøre på kontoret, eller bare invester i noen gode produkter og verktøyer hvor man kan fikse det selv. Det finnes mange steder hvor man kan finne rengjøringsmidler, eller bare noen gode «pakker» som rengjøringsvogner som har alt.

Ikke nok med det, så er åpne områder også en viktig del av et godt inneklima og en god atmosfære. Prøv å åpne opp lokalene så mye som mulig, og eventuelt bruk noen billige skillevegger – eller planter – til å dele opp forskjellige rom. Dette gir rom for god luftsirkulasjon og kvalitet.